tiistai 15. joulukuuta 2009

There's snow!

Hey ya ppl! ♥

Jooh, tänää ollu ihan jees pvä. Nousin oma-aloitteisesti joskus 11 aikaan, ja aloin siivoamaan vessaa kun tänne tuotiin pesukone (ennen joutu käydä kerrostalon tuolla alhaalla pesemässä pyykkiä..), ja koko vessa oli täynnä vaatteita ettei pesukoneelle olisi ollut edes tilaa. :D Lopulta kuitenkin se kone tuli vasta joskus seittemän aikaan illalla. ;( nousin turhaan liian aikaisin, mutta ainakin unirytmiä sai korjailtua hiukan.. :)

Hmm, ja leikin meikeillä/varjostuksilla ^^ piti ottaa kuvia kun oli niin hieno auringonvalo tänään, mutta niistä kuvista ei tullut mitään, joten annoin suosiolla olla :'DD Ehkä tänään myöhemmin vielä lisää lärvikuvia otan.


Ja kaupasta tuli ostettua IHANAA aurajuustoa Rakastan aurajuustoa! Jos joku miettii mulle joskus jotain yllätyslahjaa, niin aurajuusto käy aivan mainiosti ;) Ja jos ei ole budjetista kiinni, niin viinirypäleitä kans!

Vähän kyllä harmittaa nyt kun lahjoista puhuin, niin se, ettei mulla ole varaa ostaa kellekkään mitään jolulahjoja :( Harmittaa, että kun menen kotiin, ja TIEDÄN tietenkin että mulle on ostettu lahjoja, niin mulla ei ole edes suklaalevyjä kellekkän, ei ole millään varaa. :// hmh. Joten älkää odottako mitään, en osta teille lahjoja, muuten joku kuitenkin jäisi ilman, ja olisi pakko valita vain tiettyjä henkilöitä kun kaikkien lahjoihin ei olisi varaa :'DD tai ei ehkä edes kahteen lahjaan.

Nojoo, nyt vois päättää tän. ^^ Näin tänään! hih ♥

Yea ja pari kuvaa eilisestä vielä tähän loppuun :








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)